16 Şubat 2011 Çarşamba

Water Marble

I changed my mind about water marbling and tried it my self with Essie- Going Incognito, Essie- Mint Candy Apple and white. Some parts got ruined but I think it looks alright J


-  CA







Water marble’la ilgili dusuncelerimi tekrar gozden geciriyim dedim. Essie- Going Incognito, Essie- Mint Candy Apple ve beyazla yaptim. Bozuldu tabi bir cok yer ama fena olmadi sanki J


-  CA

5 yorum:

  1. offf cidden çok iyi olmuş =D nazar değmesin maşallah tütütü. ben böyle güzel marble yapamıyorum. hiçbir hata görünmüyor, normalde marble yaparken en büyük sorunum, parmağı sudan çıkarırken deseni bozmak. ama senin tırnakların gayet temiz görünüyor. bayıldım bayıldım.. ilk fotoğrafta işaret ve orta parmaklar favorim =)

    YanıtlaSil
  2. bir de, altına beyaz kat kullandın mı?

    YanıtlaSil
  3. cok zaman harcadim ben de cidden yaa. ilk seferlerde becerememistim. ilk bi iki tanesinde beyaz kat yoktu seffafti ojem, ama duvar boyasi gibi olan beyazim yayilmayinca bi turlu :D, bi kat beyaz surup, raki beyazi gibi bi beyazla devam ettim:)

    cok cok saol. vallahi ilk defa biseyle bu kadar ugrastim heralde. tirnagini cikarmadan once cevresindeki ojeleri aliyor musun ? O zaman cikarirken daha az sorun oluyor :)

    YanıtlaSil
  4. Muhteşem gözüküyor. çok güzel olmuş. ellerine sağlık cidden :)

    YanıtlaSil
  5. cok tesekkur ederiiim. nasil mutlu oldum begenmenize anlatamam :) cok emin diildim de yapabilicegime.

    YanıtlaSil