24 Kasım 2010 Çarşamba

Isim bulamadim.

Bu seferkiler icin ugrastim biraz ne yalan soyliyim:) yani normalde tirnaklarimi yapmam 10 dakika suruyosa bu 30 dk surdu.

 Serce parmagim icin Orly-Lollipop, Flormar mor N009 ve yine Flormar beyaz NA01 kullandim sonra da beyaz kismin ustune birkac nokta koydum. Sirin bi cupcake oldu :)

Yuzuk parmagimi sungerle yaptim. Once kendi yaptigim pembe franken ojeyi surdum, ustune de Flormar- supershine 34'le sunger yaptim. (Sag elimdekini daha cok begendim acikcasi.)


Orta parmagimda beyaz oje var, ustune de Inglot 955, Essie-Mint Candy Apple, Inglot 968, Orly-Crush on You ve Orly-Lollipop'la noktalar yaptim.

Isaret parmagima Flormar-Supershine 34 surup ustune bol bol sim doktum. O da oyle oldu.



 En az bas parmagimi begendim, kirmizi yerine beyaz taslarim olsa daha guzel olurdu ama maalesef henuz alamadim.Acik pembe ohe uzerine Sally Hansen-The deepest of violets'la Konad M64'un desenini yaptim. Sonra uc ve yan kismini Flormar mor N009'la doldurdum. En son da ortada kalan ki fotograflarda siyahla gorunen kisima da kirmizi taslar koydum. Yukarida orta parmagimda parcalanmis halini goruyosunuz:D



Umarim begenirsiniiiz:)

4 yorum:

  1. cupcake! =)
    guzel bir kombinasyon olmus; benekler, taslar, simler...

    YanıtlaSil
  2. tesekkurleer bu ara herkes nerdeyse yapiyo boyle karisik seyler, ben de bi deniyim dedim, fena olmadi sanirim:)

    YanıtlaSil
  3. baş parmağındaki ayrı bir beğendim :) cok hoş :)

    YanıtlaSil
  4. cok saool. ben de en cok onu seviyorum:)

    YanıtlaSil