3 Kasım 2010 Çarşamba

Lacivert, siyah ve altin. Guzel uyum:)

Bu yazi biraz gecikmeli oldu maalesef, bir turlu zaman bulamadim. Gelelim bu seferki nail design imiza. Acikcasi cok dusundum noktali bisey mi yapsam yoksa yine gecen seferki gibi cizgili falan mi olsa diye, sonunda bunda karar kildim.

Bu arada fotograflar biraz bulanik olabilir kameram bugun bana sorun cikarmayi secti.

Alt yariya ESSIE - ARUBA BLUE ve ust yariya da flormar'in siyah ojesini surdum. Ortaya yine Flormar'in Nail Art ojelerinden NA09 surdum. (Hem flormar'in hem golden rose'un nail art koleksiyonlarini aldim gecen gun. Simdilik sadece flormar'in siyah ve altin rengini denedim ve acikcasi basarililar, fircalar cok guzel ve renkler de seffaf degil.)



Her zamanki gibi Mavala'nin beyazlaticisini kullandim. Bunu da cok oneririm cunku cok oje degistirdigimden tirnaklarim cabuk sarariyo ama bu oje omrunu bayaa uzatiyo:) Ayrica cok cabuk kuruyan bi yapisi da var, ustune direk surebiliyorsunuz.




Sonuc olarak ben sikildim o ojeyle biraz daha parildasin istediim. Lacivertin ustune Inglot flakies 204 surdum, resimde pek belli olmuyo o ayri. Siyahin da ustune Golden Rose 69 surdum. Kozmik bi hava katti. Ay ne biliyim iste hemen sikiliyorum ben oje duz olunca:)

2 yorum:

  1. ben cok begendim =) yalniz bisey var, seni takip ediyor olmama ragmen yazilarin cikmiyor benim listemde. neden acaba.

    YanıtlaSil
  2. tesekkur ederiim:)
    bilmem ki butun privacy option larim gorunmesi icin ayarli aslinda. bi daha bi bakiiyim ben. :)

    YanıtlaSil