11 Aralık 2010 Cumartesi

Water marble

The title is actually lying I didn't use any water. A couple of weeks ago I tried to do the water marble thing, but couldn't succeed:( Also I change my polish every 2 days, so I thought that it was unnecessary to try so hard. Anywaays, so I wanted to do something I actually could manage to do:) I used different colors in every nail in one hand, them being: Inglot 618 (orange), Flormar Neon 007 (Green), Inglot nail art33 (red), Flormar Neon 009 (purple), Pastel 72 (blue) and of course a white polish.

You can do this with any color you'd like. I went for bright colors. I did stripes in each nail with white, and with the color I wanted. Then with a toothpick I dragged the polish side to side. Voila, that's it.

Well we've been thinking about doing some tutorials, but I don't we have really done any hard designs that you'd want to see tutorials of. If there's anything you're particularly wondering please ask:)

Also, when we reach 25 or 50, we plan a giveaway. Hopefully it'll be before 31.12.10 so that it'll be like new years present:) It's not going to be very luxurious but we hope you'll like it:).







Baslik biraz yalan oldu cunku hic su kullanmadim bunu yaparken. Birkac hafta once denemistim yapmayi ama bi turlu beceremedim. Ayrica 2 gunde bi oje degistirdigimden bu kadar ugrasima da degmez diye dusunduum. Herneyse, yapabilicegim ve ayni goruntuyu veren bisey deniyim dedim:) Tek eldeki her tirnakta farkli renk oje kullandim: Inglot 618 (turuncu), Flormar Neon 007 (yesil), Inglot nail art33 (kirmizi), Flormar Neon 009 (mor), Pastel 72 (mavi) ve bi de beyaz oje.

Istediginiz renkle yapabilirsiniz bunu. Ben parlak renkler seciyim dedim. Her tirnaga beyazla ve sectigim renkle cizgiler cizdikten sonraa, kurdanla bi uctan diger uca cektim ojeyi. Uzun bi islem gibi gorunuyo olabilir ama cok kisa surdu.

Tutorial yapsak mi dusunuyoduk bu ara, ama oyle yapmanin zor oldugu seyler pek yapmadik henuz. Ama ogrenmek istediginiz ya da merak ettiginiz bisey varsa lutfen sorun:)

Bi dee, 25 ya da 50 ye ulastigimizda bi cekilis yapmayi dusunuyoruz. Yilbasindan once olursa hem yilbasi hediyesi gibi olur:) Cok inanilmaz seyler olmiycak ama begenirsiniz umarim:)


-CA

8 yorum:

  1. çok başarılı :) bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. cok tesekkur ederiim:) normalini basaramayinca boyle bisey deniyim dedim:)

    YanıtlaSil
  3. zekice :) konad'ın boyle bazı desenleri var ben onlardan birini kullandın sanmıştım

    YanıtlaSil
  4. tesekkur:) valla konaddan daha kolay sanirim yaa. ben cok az zaman ayirmadigimdan (5dk kadar) bi kismi bozuldu, kirmizi akti baya mesela. Cidden konaddan daha kolay olabilir yani:)

    YanıtlaSil
  5. ya ne kadar temiz olmus inanir misin ben bunu hic denemedim yapamam diye dusundum =)))) eline saglik =)

    YanıtlaSil
  6. ben de sulusunu yapamadim zaten tirnagimin uzerinde yaptim. boyle daha guzel yaa :P
    cok tesekkur ederiiim:)

    YanıtlaSil
  7. Very nice! I like this a lot.

    YanıtlaSil
  8. thankks:) you should try it sometime:)

    YanıtlaSil